De capaciteit van een bus

Een bus met 50 zitplaatsen is uiteraard goedkoper dan een dubbeldekbus met 93 zitplaatsen. Door ons breed assortiment van touringcars kunnen we u wel de meest geschikte bus aanbieden volgens de grootte van uw groep.

Het aantal te rijden kilometers

We werken met een basistarief tot 150 kilometer. Vanaf 150 kilometer wordt een extra kilometervergoeding gerekend. Het aantal te rijden kilometers wordt steeds gerekend van en tot de stalplaats van onze touringcars. Het is daarom belangrijk dat we steeds op voorhand de exacte bestemmingen kennen, zodat we voor de offerte een correcte inschatting kunnen maken van het aantal te rijden kilometers. Worden de bestemmingen nadien nog gewijzigd, dan dient u dit zo snel mogelijk te melden. Op die manier kunnen we kijken of de oorspronkelijke offerte nog geldt en indien nodig moet gewijzigd worden.

De duurtijd van de reis

Een trip van een halve dag zal wellicht goedkoper zijn dan een trip van een ganse dag. Ook het tijdstip van vertrek en terugkomst is belangrijk. Ritten die kunnen aansluiten aan ophaalritten voor scholen zullen immers goedkoper zijn dan unieke ritten.

Taksen, péages en parkingkosten

De meeste offertes zijn inclusief alle taksen, kosten voor parking en péages. Sommige parkeerkosten en tolwegen worden afzonderlijk op de offerte vermeld. Het is immers niet altijd duidelijk waar er in grootsteden kan geparkeerd worden, zodat er dan enkel een richtprijs kan gegeven worden.